Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Other Software

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 12 Mar 2003, 07:35 PM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2
Default No capture driver found! (ATI 9000 Pro VIVO + VDub)

Hello,

I have a basic problem with my new PC:

Athlon 2,4 GHz
ATI Radeon 9000 Pro VIVO 64MB
Win2000

I installed the capture driver from ATI and the ATI tool for capturing works correct.

But Virtual Dub says always "No capture driver found"!

What's wrong? I downloaded the latest version of the driver.



Thanks,
mick_66
mick_66 is offline  
Old 13 Mar 2003, 06:55 PM   #2
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2
Thumbs up

I solved my problem:

http://www.virtualdub.org/docs_vfwwdm

mick_66 is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 08:19 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com