Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Other Software

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 21 Sep 2006, 02:08 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
Default sony architect v 2.0

I have sony's architect authoring for dvd program. I am unable to select in preferences the ability to burn to a dvd-9 disc. It only shows the choice of either 4.7 or 3.9 gig disc. What am I doing wrong. is it the software version is to old? Or that I installed the sotware before gettinga dual layer burner?

Ron

Last edited by ronfelder; 21 Sep 2006 at 02:13 AM
ronfelder is offline  
Old 21 Sep 2006, 04:30 AM   #2
Super Moderator
 
UncasMS's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 9,047
Default

crosspost

==>> closed
UncasMS is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
dvd architect error Buckles AVI, DivX/Xvid 5 23 Aug 2005 08:06 AM
DivX and DVD Architect MrE_H AVI, DivX/Xvid 1 27 Jul 2005 12:56 AM
Sony Architect DVD Subtitling Problem forbey Blank Media and Burning 0 12 Aug 2004 03:39 PM
DVD Architect Question mikeey DVD Authoring and Editing 4 27 May 2004 09:45 PM
Sony DVD Architect 1.0d Q: How can i enable "Firstplay Action" option anouk44 DVD Authoring and Editing 1 5 May 2004 07:45 AM



All times are GMT +10. The time now is 10:27 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com