Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Active) > VCD/SVCD > Conversion/Encoding

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 8 Aug 2004, 11:47 PM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1
Default Tmpegenc 2.5 crashes without warning

Hello!

I'm trying to batch encode a set of files from QT to mpeg1. TMpegenc 2.5 has begun acting strangely on my system. Here's a list of the quirks-

1) Tmpegenc 2.5 encodes the first file in the list, begins the second file, and then quietly crashes.
2) Changing the bitrate options also results in a crash.
3) And now, it just crashes after a while... It's like witchcraft!

My system has WINXPPro SP1, ASUS P4P800deluxe, 512MB, 320GB,V9520 video-suite card. I cut on Avid XPressDV 3.5 and export a QT reference file.

Can anyone please help me out?

Thank you.

Maxwell
maxpinto is offline   Reply With Quote
Old 14 Aug 2004, 02:13 AM   #2
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Scotland
Posts: 24
Default

Try uninstalling it and then reinstalling it. Sometimes works
ZEEXGOD is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 02:12 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com