Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > General > Off Topic

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 30 Dec 2007, 07:04 PM   #1
Lord of Digital Video
Lord of Digital Video
 
doctorhardware's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: In the land of Ice & Snow
Posts: 1,907
Default Forum running slow

Is the forum loading slower than usual, at least here it is, or is just me.
__________________
Star Baby Girl, Born March,1997 Died June 30th 2007 6:35 PM.
doctorhardware is offline   Reply With Quote
Old 30 Dec 2007, 07:28 PM   #2
Administrator
 
admin's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 8,671
Default

Seems alright from my end. It might have been slow earlier because the server that hosts the ad banners was a bit slow earlier in the day, but it has been fixed now.
__________________
Visit Digital Digest and dvdloc8.com, My Blog
admin is offline   Reply With Quote
Old 31 Dec 2007, 04:11 AM   #3
Lord of Digital Video
Lord of Digital Video
 
doctorhardware's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: In the land of Ice & Snow
Posts: 1,907
Default

Must have been on my end, it is loading up nice and fast today. I was doing some registry editing and thought that I may screwed up. Every thing is good now. Thanks Admin.
doctorhardware is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 05:26 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com