Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Nero Recode

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 31 Dec 2005, 02:14 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1
Default I Ask Help For Recode 2?

hi, i`m from venezuela and my problem is that ,,when i convert my videos to mp4 using recode 2 (trial version from nero7), there are some little black squares on the border of my display video, i dont know what im doing wrong, or is because it`s a trial version, im not sure. the only Settings for video i changed was: 176*144 for resolution, and 96 kbps and 32 hz sampling rate for audio (estereo). Thanks for any help!!! those videos are played on my w800 phone and audio is good, video would be perfect without the little black squares just on the border of the display. The original video source does not have any, so why is it????????
juannc is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 07:22 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com