Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Nero Recode

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 31 May 2006, 03:25 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 1
Unhappy Problem with Nero vision.

When you are on the preview screen and you hit the play button (on Screen) to see what your video looks like before you proceed to the burn screen, you can hear sound but there is no picture. The system then hangs and you then have to shut it down. This had been working great until a view weeks ago I had to re-format my hardrive and re-install the OS along with all the software. I originally had Nero 6.6 installed but this didn’t work with the re-install so I upgraded to Nero 7 but still have the same problem.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /><o></o>
<o></o>
Any suggestions please.
Slipurma is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nero 7 installation problem Gonescenile Nero Recode 4 9 Apr 2006 11:20 PM
A problem with Nero Digital guada AVI, DivX/Xvid 1 20 Oct 2004 05:46 AM
Backing up dvd problem with dvdrom drive in nero tfboy DVD Blank Media, Burning, Recording Hardware 3 9 Jul 2004 06:37 AM
Nero audio problem, please help! FerdiDorr Authoring 3 23 Feb 2002 06:39 AM



All times are GMT +10. The time now is 09:34 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com