Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Active) > Developers/Webmasters

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 29 Jul 2008, 11:57 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1
Default HELP! quicktime streaming on Internet Explorer

hi everybody

This is the situation
I uploaded some videos to my website. exported them with the h264 compression with hinted streaming settings. if i open the videos on safari or firefox they work all right. i click the link, a window pops up and the video starts playing while it is loading.
On Internet explorer, the window pops up but the video doesn't play until it is completely loaded. so i see just a white window apparently gathering all the information. when the loading process is done, the video starts playing. nothing before, no logo, no progress bar not anything.

the website:
http://www.losvivofilms.com/
then click on PROYECTOS
Any help?

Thanks in advance.

From Colombia. Manuel
manuel1co is offline   Reply With Quote
Old 29 Jul 2008, 12:32 PM   #2
Digital Video Expert
Digital Video Expert
 
PurpleDemon's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 716
Default

I checked it on IE7.

Apparently the IE7's Phishing filter is checking your address for the video.

If you will notice the bottom bar on the pop up the green meter is do a phishing scan.

When all is good your video is loaded and will play fine.

If you reload the same video clip again you should see no delay as that address has already been checked.

Good Luck and I hope this helps.
__________________

PurpleDemon is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with Internet Explorer road_rascal General Computing 3 22 Feb 2008 08:42 AM
Internet Explorer 7 bletch General Computing 9 21 Jan 2007 05:30 AM
The New Internet Explorer dazuk1972 General Discussions 4 25 Sep 2006 08:54 AM
Internet Explorer 7 codajohn General Computing 13 25 Mar 2006 09:19 AM
Internet explorer (help) nobbyc42 General Discussions 5 7 Feb 2006 11:35 PM



All times are GMT +10. The time now is 03:21 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com