Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Active) > Developers/Webmasters

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 24 Oct 2003, 12:47 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1
Default Video Not being painted using DirectShow

Hello,

I have a set of files contaning jpeg frames and want to play them as one long video. Not seeing an easy way to play these files seamlessly with the existing filters, I wrote my own filter that reads the files and sends the jpeg data through the mjpeg decoder which in turn sends it to the video renderer. I have used GraphEdit to do the basic testing and I can get the three filters connected. When I press 'run' the filters all run but the video does not get painted in the video window- now here's the strange part- The video will get painted if I move he Video Window around the screen while the graph is playing. If I stop moving the window, the video stops being painted. If I start moving the window again, the video picks up at the appropriate spot.

Any insights would be appreciated!
Thanks in advance,
dvftom
dvftom is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +10. The time now is 07:58 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com