Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Software Forums > DVD Rebuilder

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 1 Jun 2006, 12:32 PM   #1
Super Member
Super Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 201
Default Help with pro

ok. I just bought the pro verson. It won't let me encode with pro encoder.

[21:21:15] One Click encoding activated...
-----------------
[21:21:15] Phase I, PREPARATION started.
- "Movie and Menus Only" mode is enabled.
- VTS_01: 34,745 sectors.
-- Scanning and writing .D2V & .AVS files
-- Processed 4,226 frames.
-- Building .AVS and .ECL files
- VTS_02: 1,993,283 sectors.
-- Scanning and writing .D2V & .AVS files
-- Processed 127,158 frames.
-- Building .AVS and .ECL files
- VTS_05: 180,512 sectors.
-- Scanning and writing .D2V & .AVS files
-- Processed 17,649 frames.
-- Building .AVS and .ECL files
- VTS_07: 279,490 sectors.
-- Scanning and writing .D2V & .AVS files
-- Processed 36,019 frames.
-- Building .AVS and .ECL files
- VTS_08: 673,017 sectors.
-- Scanning and writing .D2V & .AVS files
-- Processed 81,135 frames.
-- Building .AVS and .ECL files
- VTS_09: 86,314 sectors.
-- Scanning and writing .D2V & .AVS files
-- Processed 7,318 frames.
-- Building .AVS and .ECL files
- Reduction Level for DVD-5: 71.2%
- Overall Bitrate : 3,479/2,783Kbs
- Space for Video : 3,875,938KB
- Blanking all EXTRA Segments
-- Feature before/after: 3,462 / 6,269 Kbs
-- FEATURE does not require reencoding.
[21:28:59] Phase I, PREPARATION completed in 7 minutes.
[21:29:00] Phase II ENCODING started
- Creating M2V for VTS_01 segment 0
- Extracting STILLS for VTS_01 segment 1
- Extracting STILLS for VTS_02 segment 0
-- V01000000001001 no .M2V, retrying.
- Creating M2V for VTS_01 segment 0
-- V01000000001001 no .M2V, retrying.
- Creating M2V for VTS_01 segment 0
- Failed to create M2V: V01000000001001
- The encoder doesn't appear functional.
- Aborting...
Aborted.
youthinksoo is offline   Reply With Quote
Old 1 Jun 2006, 12:53 PM   #3
Super Member
Super Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 201
Default

no, sorry. I just realized it didn't come free with PRO. Do you suggest HCEnc with best quality setting?
youthinksoo is offline   Reply With Quote
Old 1 Jun 2006, 12:56 PM   #4
Not a god of digital video
 
blutach's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: is everything!
Posts: 24,627
Default

Yes. A good start. Procoder is expensive (but magnificent). It does everything except make dinner.

Regards
blutach is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
screenshots 2 UncasMS DVD Rebuilder 3 2 Sep 2005 10:43 AM
ffdshow vs divx pro bsr Other File Formats 4 21 Oct 2004 05:49 PM
Which Is Better DivX Pro 5.2 or DivX Pro 5.0.5 zx50 AVI, DivX/Xvid 2 11 Sep 2003 02:45 PM
is 'DivX 5.0' codec different from 'DivX 5.0 Pro' codec ?? VanDine Junior Members/Newbies 9 18 Nov 2002 10:04 AM
Invalid VOB message from IFOEDIT/PowerDirector Pro HOKIE DK DVD Authoring and Editing 0 2 Nov 2002 04:41 AM



All times are GMT +10. The time now is 10:22 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com