Digital Video Forums  

Go Back   Digital Video Forums > Software Forums > DVD Rebuilder

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 14 Nov 2006, 10:34 AM   #1
Super Member
Super Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Arizona
Posts: 274
Default Run-Time Error 380

Invalid property error. I get this after the 'prepare step' when i hit the 'Preview/Edit' tab. DVD was processed w/ RI4M.

Kindest Regards
__________________
ASUS P5K Deluxe, Q6700 + Thermalright Ultra120 Xtreme, ASUS EN8600GT, 2x1GB G.Skill 6400CL4D-2GBHK, 2 RAID-0 volumes, plus 1HD for O/S. Lian Li case.

Old system: IC7G-maxII, dual channel 512Meg, HT; 2.8P4; Plex 716A - F.W. 1.10; ICH5R Raid0; SilImg RAID0.
gary172 is offline   Reply With Quote
Old 14 Nov 2006, 11:25 AM   #2
Digital Video Enthusiast
Digital Video Enthusiast
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 324
Default

What version of DVD-RB? Also, what disc were you trying to back up and did you do any preprocessing?
jdobbs is offline   Reply With Quote
Old 14 Nov 2006, 12:45 PM   #3
Super Member
Super Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Arizona
Posts: 274
Default

v 1.12.1 (pro).

3 attempts. Got the error 380 all 3 times.

1st DVD: Silence of the Lambs, R1, Special Edition-Widescreen:
a): I did pre-processing (full rip w/ RI4M, and vobblanker).
Did it a second time:
b): Full rip w/RI4M with but stopped after DVDD completed the rip. No further processing w/ RI4M or fixvts.

2nd DVD: Great Spy Movies, Multiple regions. Full rip w/ RI4M, processed to completion including fixvts, and vobblanker.

Kindest Regards
gary172 is offline   Reply With Quote
Old 14 Nov 2006, 01:15 PM   #4
Super Member
Super Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Arizona
Posts: 274
Default

I just ripped the Great Spy Movies DVD using DVDD alone as it has no significant protection (open OK w/ shrink). I did no additional processing of any kind. DVDRB Pro gave same error.

Kindest REgards
gary172 is offline   Reply With Quote
Old 14 Nov 2006, 09:55 PM   #5
Digital Video Enthusiast
Digital Video Enthusiast
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 324
Default

I'd recommend you uninstall DVD Rebuilder and AVISYNTH. Then run the DVD-RB Full Installer. It will reinstall AVISYNTH. The fact that you are getting an error that no one else has reported (and on more than one disc) makes me think that either your setup is corrupt or that some sort of preprocessing is causing the problem.
jdobbs is offline   Reply With Quote
Old 14 Nov 2006, 11:07 PM   #6
Super Member
Super Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Arizona
Posts: 274
Default

Thanks for your reply. I agree 100%.
I'll let U know in latter this evening.

Best Regards
gary172 is offline   Reply With Quote
Old 15 Nov 2006, 02:46 PM   #7
Super Member
Super Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Arizona
Posts: 274
Default Fixed

Complete uninstall adn re-install per ur instructions fixed it!!

Thanks
gary172 is offline   Reply With Quote
Old 19 Nov 2006, 03:16 AM   #8
Super Member
Super Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Arizona
Posts: 274
Default FIxed: Runtime error 380

Took a while to figure this out.
If I add targetSectors=2,265,000 right below options:

[Options]
mode=5
targetSectors=2,265,000

I get the error as soon as I hit the 'Preview/Edit' tab. Along w/ this the log shows:

- Reduction Level for DVD-5: -11.7%
- Overall Bitrate : 400Kbs
- Space for Video : -811,832KB
- HIGH/LOW/TYPICAL Bitrates: 1,229/400/400 Kbs

Dummy me!!!!! Ya can't use commas!!! works fine w/ 2265000.

Kindest Regards
gary172 is offline   Reply With Quote
Old 19 Nov 2006, 11:29 PM   #9
Digital Video Enthusiast
Digital Video Enthusiast
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 324
Default

I would be wary of that value. Here's the calculation:

(2265000 * 2048) * 1.015 = 4708300800

That's 4.38GB. So if you use that value and DVD-RB sizes perfectly, you are going to create an output folder that is too big to fit on a DVD-5. Using that value assumes you will always undersize.

Note: The 1.015 multiplier adjusts for the 1.5% overhead required for packing into a VOB format.

Last edited by jdobbs; 19 Nov 2006 at 11:31 PM
jdobbs is offline   Reply With Quote
Old 19 Nov 2006, 11:35 PM   #10
Super Member
Super Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Arizona
Posts: 274
Default

Got it. Thanks.
gary172 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Run-time error '52' BR7 DVD Rebuilder 11 5 Sep 2006 12:59 PM
Run Time Error Adorkable General Computing 1 13 Apr 2006 10:37 AM
Error while burning, every time... Evatgirl73 DVD Blank Media, Burning, Recording Hardware 3 13 May 2005 06:58 PM
Run Time Error with DVX! SaaaaM Other Software 0 28 Oct 2003 08:54 PM



All times are GMT +10. The time now is 03:03 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2018 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com