Showing results 1 to 2 of 2

Thread: DVDtoOGM Subtitles Problem

  1. #1
    Junior Member
    Junior Member

    Join Date
    May 2004
    Posts
    2

    Default DVDtoOGM Subtitles Problem

    Ok, I've tried like 5 times to get this working. I'm trying to get the subtitles to show up for this vob file. I extracted the subtitles using sub rip. I've followed multiple guides on how to do this and it all ends up the same. I open the IFO set it to save to text, reset the time thing if it's not 0, then click ok. I tell it all the characters it asks me for. After it's done I tell it the fps which I got from dvd2avi and save the subtitles.

    To include the subtitles in DVDtoOGM I got ot he OGM Inputs, I click select, select the .srt file I made with subrip, I check the box next to language, select the right language, then click add. Also, I have the box that says Subtitles (in OGM) checked.

    Then I encode it, everything else works fine, except the subtitles, and yes I made sure I enabled the subtitle track. I'm not sure what else to try, I've checked post on the forums about it, checked online, and can't find an answer, so if anyone has any ideas or knows what's wrong with it please tell me. Thanks.

    Wolftz

    P.S. Everything else works fine (audio, and video)

  2. #2
    Junior Member
    Junior Member

    Join Date
    May 2004
    Posts
    2

    Default

    Oh nevermind, I got it working. The problem was that subrip was starting counting the times at the time the file ends so every subtitle was after the video ended.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •