Showing results 1 to 7 of 7

Thread: ripit4me burns blanks

  1. #1
    Junior Member
    Junior Member

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3

    Default ripit4me burns blanks

    hi, sorry if this sounds dumb. when i run ripit4me, everything seems fine, and the whole process is complete, and when i try to play the dvd, it wont play, meaning it's basically a blank dvd. here is the log of a movie i tried to burn. any help? im lost
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Just Trying To Help soup's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Canada Region 1
    Posts
    7,524

    Default

    You do know that RipIt4Me doesn't burn right?


  3. #3
    Junior Member
    Junior Member

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3

    Default

    nope, i thought that since it was opening dvd shrink (which is what i used before on its own) that dvd shrink was burning it. so what do i need to do then?

  4. #4
    Digital Video Expert
    Digital Video Expert
    Derree's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Regina Sask Canada
    Posts
    546

    Default

    well shrink doesnt burn either..just compresses it...what were you using to burn with? Nero? imgburn? when you use shrink by itself where does it go to burn




    Turn down the suck...Turn up the
    good
    -------------------------------------------

  5. #5
    Junior Member
    Junior Member

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3

    Default

    hmm, well i used to just use dvd decrypter and then i would use dvd shrink but then it stopped working, could it be that shrink used to opened nero by itself??haha sorry i know this sounds stupid, but i think that might be the problem :0 so what should i do then?? do i set shrink to burn with nero, is that the problem?....
    i just checked shrink, the box to burn with nero is checked...

  6. #6

  7. #7
    Super Moderator
    Chewy's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    millenium falcon
    Posts
    18,971

    Default

    check out the sticky in blank media about burning with nero

    but you'll need to update the firmware for that old medion/pioneer laptop burner
    http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=1918
    get 1.10
    go to the general computing forum and read the sticky on dma, your drive is in pio mode

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DVD blanks
    By DJBio in forum DVD Blank Media, Burning, Recording Hardware
    Replies: 4
    Last Post: 7 Oct 2006, 02:24 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 21 Mar 2004, 11:49 AM

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •