Showing results 1 to 8 of 8

Thread: Missing Audio

  1. #1
    Im Off To See The Wizard mill's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    cornfields
    Posts
    1,105

    Default Missing Audio

    Its been awhile since i used DVD Rebuilder and i probally missed somthing along the way,plus im not sure what we can talk about anymore on the forum,but here goes,i used DVD Rebuilder on (project)and i have my 6 channel discrete which is the same as 5.1 surround sound but i dont have pro logic which is like dolby digital.I used procoder 2.01.30.0.My question is did i do somthing wrong that i only have 1 audio,i didnt deselect any audio when i stated the process?
    Plus ,i use Cinema Craft ver.2.70.02.12 with multiple encoders selected and only one showed up.
    Last edited by mill; 31 Oct 2009 at 12:28 AM
    Keep Plugin away

  2. #2
    Super Moderator
    UncasMS's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    9,047

    Default

    Rebuilder doesnt touch the audio stream at all and should normally copy the selected audio stream 1:1 into the final result

  3. #3
    Im Off To See The Wizard mill's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    cornfields
    Posts
    1,105

    Default

    Thanks for the reply UncasMS, i think its my stereo receiver,or the project itself.
    What about only 1 Cinema Craft encoder coming up when multiple encoders are selected ?
    Keep Plugin away

  4. #4
    Super Moderator
    UncasMS's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    9,047

    Default

    CCE will always be started once as it uses most of the cpu power available so as opposed to hcenc or procoder

  5. #5
    Im Off To See The Wizard mill's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    cornfields
    Posts
    1,105

    Default

    Do you know if procoder 3 is much better than procoder 2?
    Keep Plugin away

  6. #6
    Super Moderator
    UncasMS's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    9,047

    Default

    actually i wouldnt know

    i doubt it will be MUCH better, maybe slightly

    procoder's overall quality has always been very good so i dont think there is much scope for improvement

  7. #7
    Im Off To See The Wizard mill's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    cornfields
    Posts
    1,105

    Default

    Well thank you for your insight UncasMS,allways a pleasure to here from you Thanks again.
    Keep Plugin away

  8. #8
    Super Moderator
    UncasMS's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    9,047

    Default

    you're more than welcome

    thanks for the kind words

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Missing Audio!
    By newsgrant in forum Other File Formats
    Replies: 1
    Last Post: 9 Aug 2006, 05:57 AM
  2. missing audio
    By KennyMC in forum General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 21 Aug 2002, 10:31 PM
  3. Missing AVI Audio??!?
    By sjsu4evr in forum Junior Members/Newbies
    Replies: 5
    Last Post: 6 Jun 2002, 08:17 AM

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •